Coachok

Mi közös szemléletmód alapján, együttműködésben dolgozunk. Bármelyikünket választva, szükség esetén a teljes csapat erőforrása rendelkezésre áll. Széles szakmai tapasztalati bázis szolgáltatja az alapot. Kipróbált, gyakran erre szakosodott tanácsadók eszközeit is használjuk, ha a folyamat megkívánja.

 

Jánosi Máté

Jánosi MátéA mai világban annyi és olyan ütemű változás van, hogy azokra lexikális tudással, tapasztalattal készülni már nem elég. Könnyen ismeretlen hegy lábához juthatsz. Képes vagy feljutni, viszont az információs áradat és a komplexitás szétforgácsolja az erőforrásaidat. Lehetek a serpád. Ugyan nem mászhatok helyetted, de segítek fókuszálni, támogatlak, motivállak. Vért izzadva dolgoznánk, Te önmagadon és a megoldásokon, én a kérdéseken.

“Keress, ha serpára van szükséged!”

Másfél évtizedes nagyvállalati középvezetői munkám során szemléletemet projektek, pénzügyi kérdések, stratégiaalkotás, IT rendszerek és folyamatmenedzsment alakították. 7 évet éltem külföldön. A szerteágazó tapasztalatból származó komplex, innovatív és kreatív látásmódommal tudom segíteni, hogy más oldalról is szemlélhesd ugyanazt. Kívülállóként támogatom gondolataid rendszerezését, alternatívák felkutatását, titkos erőforrásaid mozgósítását. Fejlődni szeretnél? Velem szembenézhetsz önmagaddal, négyszemközt, kockázatmentesen – kijelöljük új utadat és kísérlek azon.

Lépj velem kapcsolatba!