Coachok

Mi közös szemléletmód alapján, együttműködésben dolgozunk. Bármelyikünket választva, szükség esetén a teljes csapat erőforrása rendelkezésre áll. Széles szakmai tapasztalati bázis szolgáltatja az alapot. Kipróbált, gyakran erre szakosodott tanácsadók eszközeit is használjuk, ha a folyamat megkívánja.

 

Hompó Márta

Hompó Márta

10 éves felsővezetői és 8 éves nemzetközi tapasztalataimmal tudlak segíteni vállalatvezetési, multikulturális, nemzetközi karrierépítési kihívásaidban, elakadásaidban, de akkor is fordulhatsz hozzám, ha komplex üzleti lehetőségeidet szeretnéd friss szemmel látni, vagy az egyensúlyt keresed életed bármely területén. Hiszek abban, hogy mindenre van megoldás, akár több is, és ez a megoldás benned rejlik.

Ennek megtalálásában leszek segítségedre a kérdezés és a hallgatás eszköztárával, de ha nyitott vagy rá, a személyes véleményemet is megosztom.
Egész életemben vezetők vettek körül, és a természetemből adódó kíváncsiság folyamatosan arra inspirál, hogy megértsem, a sikeresek mitől azok és hogyan lehetnek még jobbak. A jelenkor extrém módon változó világában és az örökös bizonytalanságból fakadó kihívások tengerében vezetőnek, sikeres vezetőnek lenni hatalmas teljesítmény. Gondolj arra, hogy a legerősebb is több, ha támogatják.

“Mivel a soraimat olvasod, már neked is van legalább egy segítőd, keress, hogy én is tudjak rólad!”

Lépj velem kapcsolatba!